Date de contact - Premium Dent - cabinet stomatologic si  Clinica Ortodontie Bucuresti

Programari la telefon:

Program: Luni-Vineri: 9:00-20:00

                 Sambata: doar cu programare

Adresa: Bucuresti, Sector1, Strada Radu Boiangiu, nr 22

Asigura-ti santatea dentra si vino la control!

Cand ai o dantura sanatoasa poti zambi in orice imprejurare nu-i asa? Daca n-o ai, te simti stanjenit si complexat. Cand nu ai probleme dentare te poti bucura de placerile oferite de viata si iti poti desfasura activitatile fara a fi perturbat de nimic, nu-i asa? Daca suferi de diferite afectiuni dentare iti piere zambetul, resimti durere discomfort si stare generala proasta. Pentru imperfectiunile dentare, va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de aparate dentare. Fie ca va orientati catre aparate dentare fixe (aparat dentar metalic, aparat dentar ceramic, aparat dentar safir, lingual invizibil stb sau incognito) fie aparate dentare mobile (Aparat dentar Orthocaps sau Invisalign) medicul specialist ortodont este gata sa iti dea cele mai bune sfaturi privind optarea catre cel mai potrivit tratament ortodontic.

Iti recomandam sa va instruiti copii sa se spele pe dinti de cel putin 3 ori pe zi, sa foloseasca apa de gura si ata dentara si sa ii supravegheati pe acestia, in sensul sa depistati, daca este cazul, imperfectiunie dentare sau cariile dentare. Cu cat cariile sunt depistate din timp, rezolvarea acestora se poate face foarte usor, fara prea multe proceduri medicale si batai de cap pentru pacient. Este de preferat sa nu se ajunga in stadii avansate de boala si termenii implant dentar sau extractie dentara sa nu fie cuvinte care dupa rostire sa ajunga sa se materializeze prin fapte concrete. Multiplele noastre cazuri clinice ne fac mai puternici, mai increzatori in ceea ce putem sa facem pentru pacient, sa cautam cele mai bune posibilitati si metode de tratament care sa ajute pacientul nostru. Echpa noastra este una profesionala, cu ani de experienta, cu un spirit pozitivist si dornici de a face totul corect si perfect.

Asa ca evita sa ajungi in asfel de situatii dificile, programandu-te pentru o vizita la Clinica ortodontie Bucuresti Premiumdent. Un medic ortodont iti va sta la dispozitie pentru cele mai bune sfaturi si tratamente dentare. Sanatatea dintilor tai este de nepretuit! Arata ca iti pasa de sanatatea ta!

PremiumDent Clinica ortodontie Bucuresti.