Date de contact - Premium Dent - cabinet stomatologic și Clinica Ortodonție București

Adresa: Str. Radu Boiangiu, Nr. 22, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 224 5225 / 0721 881 299

E-mail: office@premiumdent.ro

Program:

Luni-Vineri: 8:00-20:00

Sâmbătă: doar cu programare

Asigură-ți sănătatea dentară și vino la control!

Când ai o dantură sănătoasă poți zâmbi în orice împrejurare nu-i așa? Dacă n-o ai, te simți stânjenit și complexat. Când nu ai probleme dentare te poți bucura de plăcerile oferite de viață și îți poți desfășura activitățile fără a fi perturbat de nimic, nu-i așa? Dacă suferi de diferite afecțiuni dentare îți piere zâmbetul, resimți durere discomfort și stare generală proastă. Pentru imperfecțiunile dentare, vă stăm la dispoziție cu cele mai bune oferte de aparate dentare. Fie că vă orientați către aparate dentare fixe (aparat dentar metalic, aparat dentar ceramic, aparat dentar safir, lingual invizibil stb sau incognito) fie aparate dentare mobile (Aparat dentar Orthocaps sau Invisalign) medicul specialist ortodont este gata să iți dea cele mai bune sfaturi privind optarea către cel mai potrivit tratament ortodontic.

Iți recomandăm să vă instruiți copii să se spele pe dinți de cel puțin 3 ori pe zi, să folosească apa de gura și ața dentară și să îi supravegheați pe aceștia, în sensul să depistați, dacă este cazul, imperfecțiunile dentare sau cariile dentare. Cu cât cariile sunt depistate din timp, rezolvarea acestora se poate face foarte ușor, fără prea multe proceduri medicale și bătăi de cap pentru pacient. Este de preferat să nu se ajungă in stadii avansate de boală și termenii implant dentar sau extracție dentara să nu fie cuvinte care după rostire să ajungă sa se materializeze prin fapte concrete. Multiplele noastre cazuri clinice ne fac mai puternici, mai încrezători in ceea ce putem să facem pentru pacient, să căutam cele mai bune posibilități si metode de tratament care să ajute pacientul nostru. Echipa noastră este una profesionala, cu ani de experiență, cu un spirit pozitivist și dornici de a face totul corect și perfect.

Așa că evită să ajungi în astfel de situații dificile, programându-te pentru o vizita la Clinica stomatologică Premium Dent. Un medic ortodont îți va sta la dispoziție pentru cele mai bune sfaturi și tratamente dentare. Sănătatea dinților tăi este de neprețuit! Arată că îți pasă de sănătatea ta!

Clinica stomatologică Premium Dent.