aparat dentar invizibil

Aparatul dentar invizibil este situat la interiorul dintilor si este o varianta de aparat ortodontic complet invizibila ce ofera pacientului incredere in zambetul sau in viata de zi cu zi si in cadrul evenimentelor speciale din viata lui.

Bracketii unui aparat dentar incognito sunt atasati pe fata linguala a dintilor si lucreaza mereu pentru indreptarea dintilor permitand medicului sa realizeze o gama larga de miscari ortodontice astfel incat sa se obtina zambetul perfect.

Bracketii Incognito sunt realizati din aur platinat individualizati pentru cazul fiecarui pacient avand alaturi de bracketi si un set de arcuri diferit realizate de la pacient la pacient.

Acesti bracketi sunt realizati folosind ce mai noua tehnologie CAD/CAM. Fiecare bucata de aliaj din aur este prelucrata cu masini prototip de ultima generatie iar arcurile sunt individualizate de catre niste masini robot ce actioneaza fara greseala. Medicul dvs. Ortodont a facut cursuri de acreditare dupa terminarea rezidentiatului in ortodontie pentru a putea lucra cu sistemul Incognito. Medicul ortodont va inregistra dintii dvs. cu ajutorul unei amprente dentare ce o va trimite apoi laboratorului ce va realiza bracketii customizati cazului dvs. conform planului de tratament realizat de ortodont. Bracketii vor veni in cabinet fixati intr-o gutiera transparenta cu ajutorul careia se fixeaza pe dinti.

Chiar daca vorba lumii nu conteaza de fiecare data, exista persoane care pun pret pe imaginea lor si pe ceea ce cred ceilalti oameni despre aspectul lor fizic si nu numai. Tocmai de accea evolutia medicala a pus bazele dezvotarii unui alt tratament ortodontic care poate inlocui a aparat dentar conventional clasic.

Doar un medic ortodont iti poate sugera ca aparat ortodontic, optarea pentru un aparat dentar invizibil icognito in materie de aceea poti chiar acum adresa o intrebare Clinicii stomatologice Premiumdent prin modul lui de contact, stabilind o programare chiar acum.

Daca inainte cu cativa ani, tratamentul ortodontic era adresat in genere copiilor si adolescentilor, iata ca, evolutia tehnica in domeniu a facut ca beneficiile acestui tip de tratament ortodontic sa fie simtite nu numai de cei tineri ci si de adulti. Cu totii dorim o dantura sanatoasa, dreapta, fara spatii inestetice intre dinti.

Asadar astazi nu exista limite de varsta pentru inceperea unui tratament ortodontic. Toti suntem liberi sa zambim frumos si sa nu ne punem in postura de a ne simti stanjeniti niciodata cand radem.

Ca alternativa la aparatele dentare clasice, exista aparatele dentare invizibile care pot corecta problemele dentare dar si corecta pozitia maxilarelor si poate imbunatati aspectul fetei. Conditia de baza pentru un tratament corect si nu numai, este igiena orala.

Durata tratamentului cu un aparat dentar invizibil

Nu se poate spune cu exactitate cat poate dura acest tratament ortodontic deoarece un medic ortodont este in masura sa se afirme in corelatie cu stadiul in care se afla dantura dumneavoastra ca acel moment. De regula perioada de tratament este de 1 la 2 ani.

Perioada de acomodare

Ca si in cazul tuturor aparatelor dentare, fie ele metalice, ceramice sau safir durata de acomodare poate varia de la 1-2 saptamani. Designul unic al aparatului dentar invizibil poate face ca acesta sa se muleze perfect la suprafata dintilor.

Beneficii si avantaje ale unui tratament ortodontic cu aparat dentar invizibil

  • nu exista limita de varsta in adoptarea acestui tip de tratament
  • pozitionarea aparatului in spatele dintelui iar prezenta permanenta a salivei impiedica formarea cariilor
  • aparatul incognito nu provoaca alergii datorita aurului din care este confectionat aparatul dentar
  • discretia maxima cu care acest aparat aproape ca nu isi face simtita prezenta in gura pacientului

 

Tehnica tratamentului ortodontic cu aparat dentar incognito s-a dovedit pe carcursul timpului ca fiind foarte eficient si eficace in corectarea danturii si se afla intr-o corelatie perfecta cu expectativele pacientilor.

NOU: A aparut un model de aparat dentar invizibil IncognitoIngonito Lite ce are costuri mai reduse comparativ cu cel clasic dar este indicat doar in anumite cazuri asfel ca medicul ortodont va va preciza daca se poate folosi si in cazul dvs.

aparat dentar incognito