Acest aparat dentar este alcatuit dintr-un set de gutiere transparente ce aduc treptat dintii catre pozitia corecta. Este indicat doar in anumite cazuri astfel ca doar un medic ortodont va poate spune daca sunteti un candidat in folosirea lor sau nu.

Beneficiile tratamentului Orthocaps

  • Folosirea aparatului  este mult mai usoara si va poate da posibilitatea sa il scoateti cand doriti, pentru diferitele nevoi cum ar fi periajul dentar iar reintroducerea lui se face foarte usor.
  • Cat despre materialul din care acesta  este confectionat, acesta este unul dubtire ceea ce va reda o stare de confort si nu va pune in dificultati conversationale.
  • Gingiile nu sufera absolut nici o jena in timpul purtarii unui aparat dentar Orthocaps.
  • Discretia, materialul deosebit de usor datorita lispei oricarei componente metalice din componenta lui, face ca aparatul dentar orthocaps sa fie foarte usor de intretinut.
  • Tratamentul este eficient iar rezultatele acestuia nu vor intarzia sa apara.

aparat dentar

Reguli de baza pentru functionarea corecta a tratamentului cu aparat dentar Orthocaps?

 

Pasul 1 – Prima consultatie

In aceasta etapa un medic dentist ortodont iti va explica cum functioneaza tratamentul Orthocaps si va incepe sa culeaga amprentele danturii dumneavoastra.

Pasul 2 – Digitalizarea amprentelor dentare

Se vor introduce in calculator amprentele dentare realizate in pasul anterior si se vor realiza radiografiile dentare.

Pasul 3 – Planul de tratement

Dupa ce s-au finalizat procedurile din etapele anterioare, acum medicul ortodont este gata sa realizeze planul de tratament pentru dumneavoastra.

Pasul 4 –Se vor determina specificatiile tehnice

In acest pas, medicul ortodont poate determina obiectivul tratamentului, iar legatura cu expertii Orthocaps il va ajuta sa stabileasca materialul din care vor fi fabricate glutierele.

Pasul 5 – Realizarea aparatului dentar Orthcaps

Dupa ce s-a realizat planul de tratament si s-au stabilit materialele din care va fi prelucrat, realizarea efectiva aparatului se va realiza in afara tarii, de catre expertii Orthcaps.

Pasul 6 – Livrarea aparatului dentar

De indata ce aparatul ajunge la medicul specialist ortodont, veti fi pergatit pentru montajul lui efectiv.

 

Avantajele aparatului dentar ORTHOCAPS

aparat dentarAbsenta metalului iti te va ajuta sa te comporti in largul tau oriunde te-ai afla iar succesul tratamentului nu va intarzia sa apara, deoarece tehnica ortodontica Twin Aligner este atestata de certificate de calitate. Confortul in folosirea aparatului dentar este maxim, iar libertatea de a face orice face parte din avantajul major pe care ti-l reda acest tip de tratament ortodontic.

Absenta durerii pe perioada tratamentului cu acest aparat dentar, este de asemenea un avatnaj notabil care caracterizeaza in mod direct acest tratament ortodontic.